Obraz

3

Nega s Cryo 21

Pri negi obraza s Cryo21, ki deluje pomočjo hlajenja, lahko izbiramo med različnimi programi in sicer za osvežitev, pomladitev, odpravljanje podočnjakov in rdečice, lifting efekt in uspešno odpravljamo t.i. dvojno brado.

3

Nega s C-life 21

Naprava C-life 21 je bila zasnovana za pridobitev boljših, hitrejših in takojšnih rezultatov kot jih dosežemo z običajnimi tretmaji.  Tovrstna nega združuje tri tehnologije, in sicer elektroporacijo, radioferkvenco ter mikro tokove, ki pripomorejo k bolj napeti, mladostni in zdravi  koži. S to napravo uspešno zaviramo staranje kože in izvajamo različne tretmaje za pomlajevanje in lifting obraza.

3

Osnovna nega

Koža je človeški organ, njen videz pa se lahko spreminja zaradi različnih dejavnikov, tako notranjih kot zunanjih. Koža obraza je še posebej izpostavljena, zato se hitro poznajo spremembe, ki pa jih povzročajo različni dejavniki (hormoni, starost, fizikalni vplivi,…)

Priprava kože

Najprej vam kožo površinsko očistimo, toniziramo in naredimo primeren piling. Sledi ogrevanje in globinsko čiščenje (odvisno glede na tip kože). Nanesemo primeren koncentrat in z ročno masažo zmasiramo obraz, vrat in dekolte, sledi nanos primerne maske, zaključimo pa z nanosom dnevne kreme za obraz.

Cryo 21

Najboljši tretma za odpravljanje gub in mladosten zgled v našem salonu dosežemo s terapijo Cryo 21, ki s hlajenjem dermisa stimulira celice kože, da pospešeno izločajo vlakna elastina in kolagena ter hialuronske kisline, s tem pa izboljšujejo samo čvrstost. Ob sočasni uporabi profesionalne kozmetike in elektrostimulacije obraznih mišic, ki napnejo povešeno kožno tkivo, dosežemo izjemne rezultate.

Telo

3

Oblikovanje telesa s Cryo 21

V salonu lepote Serenity izvajamo kriolipolizo in krioterapijo, s katero na povsem naraven način oblikujemo telo. Trdovratna maščoba in celulit postanejo preteklost, koža pa ponovno čvrsta in napeta in samozavest postane ponovno vaša spremljevalka. Kriolipoliza ali proces zamrznitve maščob: je postopek, s katerim dosežemo, da maščobne celice zamrznejo oziroma jih podhladimo. Ko so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, maščobne celice odmrejo, razpadejo in se preko limfnega ter krvnega obtoka tudi izločijo iz telesa. Je trenutno najnovejši naraven postopek v svetu, s katerim dokazano učinkovito odstranimo maščobo na mestih, kjer je to najtežje.

3

Oblikovanje telesa s Chromo Ios 21

Chromo IO S21 je naprava, ki ustvarja barve vidnega spektra 400-800 nm, s katero je mogoče opraviti najrazličnejše tretmaje na estetskem področju. Vsaka barva ima drugačno delovanje in vpliv na človeško telo, tako da je mogoče z različnimi tretmaji, ki jih naprava omogoča , opraviti več nepravilnosti kot so npr. odprava celulita, težave s kožo, težave s kožnimi madeži,…  Poleg barv pa naprava uporablja tudi različne električne valove, ki stimulirajo mišice in s tem deluje na izboljšanje rezultatov  pri  odstranjevanju odvečne maščobe, na večji površini ali le lokalno, izboljšuje naš toning kože, in pospešuje okrevanje mišic.

3

Oblikovanje telesa s C-life 21

Zahvaljujoč trem tehnologijam, in sicer elektroporacij, radioferkvenci ter mikro tokovom  lahko z napravo C-life 21 odpravimo ohlapno kožo, strije in učvrstimo prsa. Rezultati so vidni, merljivi in dolgotrajni že po prvem tretmaju. Število ponovitev je odvisno od obsega estetskega problema.

Oblikovanje postave

Pri oblikovanju telesa je nadvse pomembna tudi elastičnost mišičnega in kožnega tkiva. S posebnimi tretmaji odpravljamo pomarančasto kožo in povrnemo koži elastičnost.  z električnimi impulzi krepimo mišično tkivo, da ta postane tonificirana in tako dobimo čvrsto telo in obraz. Gubice na obrazu izginejo, prav tako se odpravi povešenost očesnega in ličnega tkiva. S tovrstno terapijo dosežemo tudi dvig zadnjice in prsi ter odpravljamo ohlapnost nadlahti.

Hujšanje

Za dosego čim boljših rezultatov pri hujšanju, vam v našem salonu sestavimo  individualen shujševalni  program, ki vključuje kombinacijo različnih tretmajev. Odvisno od estetskega cilja, ki ga želimo doseči, kombiniramo terapijo s Cryo 21, s katerim odpravljamo odvečno maščobo ter kozmetično linijo, ki pospešuje izločanje odmrlih maščobnih celic. Poleg tega se poslužujemo tudi Cromo terapije, ki ugodno vpliva na pospeševanje prebave in limfno drenažo, da odstranimo iz telesa odvečno tekočino in strupe. V sam shujševalni program vključimo tudi elektrostimulacijo, kjer dovajamo na izbrane dele telesa točno določene električne impulze in tako pospešimo izgorevanje odvečnih maščob.

Ostala ponudba

3

Masaže

Serenity Body relax masaža je tehnika sproščanja, ki pomirja, odpravlja napetosti, blaži bolečine, ter izboljša prekrvavitev mišic in kože. Z njo pripomoremo tudi k temu, da se aktivirajo hormoni dobrega počutja, ki se uspešno borijo proti stresnim hormonom. Tako se stanje stresnih hormonov uravnovesi. Nežen dotik pri Body relax masaži ustvarja sozvočje telesa, duha in uma. Energija tako začne teči neovirano po telesu in se spet počutimo dobro.

 

3

Depilacija

Depilacija je pol-trajna metoda odstranjevanja dlak z različnih področjih telesa (obraz, pazduhe, roke, noge, bikini, hrbet in prsni predel). Redne depilacije nam prinesejo lepše rezultate, dlake so mehkejše in tanjše, koža pa postane bolj gladka. Da zagotovimo dobro depilacijo, morajo biti dlake dolge približno 0,5 cm.  Vsaj 24 ur po depilaciji ne priporočamo izpostavljanje sončnim žarkom, klorirani vodi, savnam in aktivnostim, kjer se veliko potite.

 

3

Obrazna refleksoterapija

Globoko sproščujoča in neinvazivna terapija, pri kateri s stimulacijo različnih akupresurnih točk ter refleksnih con na obrazu spodbudimo usklajeno delovanje vseh telesnih funkcij. Učinkuje kot naravni lifting, poskrbi za osvežitev kože in učvrstitev obraznih mišic, zelo priporočljiva je pri parezah obraza. Občutno izboljša počutje in omili posledice stresa, migren, hormonskih neravnovesij, nespečnosti in depresije. Učinkovita je pri povišanem krvnem tlaku, zaprtju in alergijah. Njena moč je v tem, da telo spodbudi k procesu naravnega samozdravljenja. Pomaga organizmu, da vzpostavi ravnovesje in pravilno razporedi življenjsko energijo. Ker je obraz lokacijsko najbližje možganov, je ta terapija zelo učinkovita pri delovanju na centralni živčni sistem in možgane. S terapijo se telo harmonizira in sprosti, izboljša se prekrvavitev vseh organov ter okrepi delovanje vseh čutil.

 

Depilacija

Izvajamo dve tehniki klasične depilacije:

  • S trakovi in roll-on voskom, ki se uporablja za noge, roke, hrbet in trebuh
  • Z vročim voskom, ki je primeren za bolj občutljive predele telesa (bikini, pazduha, obraz)

BRAZILSKA DEPILACIJA (na voljo le ženskam)

Prednost brazilske depilacije je predvsem higiena, gladka in mehka koža, ter posledično tudi počasnejša in redkejša rast dlak. Depilacijo izvajamo s posebej nežnimi voski in strokovno ustrezno metodo, tako se izognemo neprijetnim posledicam drugih tehnik depiliranja: srbečica, razdraženost, vraščanje dlak.

Masaže

Nežen dotik pri Body relax masaži ustvarja sozvočje telesa, duha in uma. Energija tako začne teči neovirano po telesu in se spet počutimo dobro.

Kozmetika

3

21 Mila

21 milla je število predanosti, zaupanja in zvestobe. Prav tako je to tudi število poguma, boja in ustvarja ravnovesje med svetom in ljudmi. Luksuzna linija zajema paleto kozmetičnih produktov za obraz in telo.

Več o izdelkih si lahko preberete tukaj.

 

3

Linea 21

Nekateri mislijo, da sta lepota in oblika telesa minljivi, a mi vemo, da sta lahko večni.

Več o izdelkih si lahko preberete tukaj.

21 Mila

Več o izdelkih lahko preberete tukaj.

Linea 21

Več o izdelkih lahko preberete tukaj.

Pin It on Pinterest