Da, lahko se za vedno poslovite od celulita.
Spoznajte Endosphères® Therapy.

100 % učinkovitost

Prav ste prebrali, zagotavljamo vam rezultate. 100-odstotno.

Tehnologija odstranjevanja celulita z Endosphères terapijami je močno prepoznavna in razširjena po celem svetu. V estetske in zdravstvene namene jo uporablja na stotine lepotnih in ostalih salonov, kar priča o njeni zanesljivosti in uspešnosti.

Endosphères® terapija je korak naprej v estetski in rehabilitacijski medicini. Je učinkovita in inovativna pri zelo kompleksnih težavah, kamor uvrščamo tudi celulit.

HITRO VIDNI REZULTATI

Rezultati so vidni že po nekaj terapijah, zato Endosphères® postaja močan nasprotnik kirurškim posegom. Metoda je varna, neinvazivna, brez nevarnosti poškodb krčnih žil ali limfnega obtoka.

Beležimo fantastične rezultate večjih mišičnih sklopov, kot so hrbtne, ledvene in zadnjične mišice.

KAKO DELUJE Endosphères® terapija?

Mikrovibracija deluje po sistemu črpalke. Hitrost vrtenja in tlak učinkujeta na tkivo, zato jo za vsakega posameznika prilagodimo individualno, primerno njegovemu tkivu ter količini in stopnji celulita. S to terapijo razbijamo kompleksno maščobno tkivo in spodbujamo limfno drenažo ter krvni obtok.

To je prva naprava v svetu, ki zaznava gostoto tkiva s senzorjem in prepozna stopnjo celulita. Prav zato je edinstvena, saj je njeno delovanje individualno prilagojeno vsakemu posamezniku.

Endosphères® Therapy – (12 obiskov)
Redna cena: 790 € [ Akcijska cena: 660 € ]

REZERVACIJA TERMINA: 031/547-753, info@serenity.si

PRIJAVA NA BREZPLAČNI POSVET

Predstavili vam bomo naše delo in vam odgovorili na vsa vprašanja.

Pin It on Pinterest